Premium City Break Istanbul - EUR 450 / persoana

Perioade:

• 30.04.2021 – 03.05.2021
• 18.06.2021 – 21.06.2021

posibila si alta perioada pt. grupuri de min. 4 participanti


Acest pachet de “City Break” are urmatoarele servicii premium:                                    
1. derularea programului in grupuri mici (min. 4 pers. – max. 10 pers.)
2. fiecare participant va avea 1,5 - 2 locuri in mini-van
3. preluare/predare de la domiciliu
4. cazare la hoteluri de 5*
5. intrarile din program sunt incluse precum si ghidul local in Istanbul

Traseu: Romania - Veliko Tarnovo – Edirne - Istanbul - Romania


Program:
Ziua 1: plecare din Romania, popas in Veliko Tarnovo/Bulgaria, una dintre cele mai vechi asezari din zona și fosta capitala a Imperiului Vlaho-Bulgar; dupa aceea ne continuam traseul spre Edirne unde, după formalitatile de check-in la hotel, vom face o scurta plimbare de seara; vom vizita si Moscheea Selimiye (aprox. 10 E/pers) construita în perioada de glorie a Imperiului Otoman.

Ziua 2: mic dejun; dupa care ne continuam traseul spre Istanbul unde vom vizita Palatul Topkapi (aprox. 18 E/pers), fosta resedinta a sultanilor timp de 400 de ani localizat între golful Cornul de Aur și Marea Marmara; după aceea vom vizita Bazilica Cisterna (aprox. 10 E/pers), Hagia Irene (aprox. 10 E/pers) si vom participa si la un spectacol de dans traditional „Dervish” (aprox. 30 E/pers). Dupa aceea transfer la hotel in Istanbul.

Ziua 3: mic dejun; vom vizita Biserica Sf. Sofia (aprox. 14 E/pers), cea mai mare biserica a lumii crestine timp de aproape un mileniu, Moscheea Albastra (aprox. 10 E/pers) moscheea națională a Turciei. Dupamasa timp liber pentru cumparaturi in Marele Bazar sau Kapali Çarsi, una dintre cele mai mari şi mai vechi pieţe acoperite din lume; seara vom participa la o croaziera cu cina inclusa pe stramtoarea Bosfor (aprox. 50 €/pers.), o ocazie excelentă de a admira palate otomane, fortarete, moschei, hoteluri și resedinte luxoase;

Ziua 4: după micul dejun vom vizita Palatul Dolmabahce (aprox. 19 E/pers), cel mai nou si modern palat al Istanbulului considerat “Versailles-ul Est-ului” dupa care ne indreptam spre Romania; seara tarziu ajunge acasa.


Tariful include:

• Preluare de la domiciliu

• 1 noapte cazare cu mic dejun la Hotel Margi 5* Edirne

• 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Uranus 5* Istanbul
• 1 x cina pe croaziera in ziua a 3-a (exclus bauturi)
• Transport cu microbuz (ex. Opel Vivaro – maxim 5 participanti / microbuz)
• Ghid/sofer insotitor de grup
• Ghid local in Istanbul
• Taxa intrare la obiectivele turistice marcate in program
• Taxele de oras
• Taxele de drum

• Predare acasa
Tariful nu include:
• alte mese decat cele mentionate ca incluse
• alte obiective turistice decat cele mentionate ca incluse
• alte servicii personale (ex. minibar, taxi, taxa foto, souveniruri, etc.)
• asigurarea medicala de calatorie
• asigurarea STORNO care sa acopere si infectarea cu COVID-19 inainte de ineperea programului

Optional:
• supliment pentru avion Romania – Istanbul si retur: EUR 100,00 / pers
• supliment pentru demipensiune: EUR 35,00 / pers.
• Bauturile pentru cina de pe croaziera: EUR 35,00 / pers.
• Supliment camera in regim single: EUR 100,00 / pers.
• reducere pentru grupuri compacte de min. 6 participanti EUR 50,00 / pers.

Acest city break se opereaza respectand toate masurile de combatere a virusului SARS-COV-2 si a restrictiilor impuse de autoritatile din tara de destinatie si Romania

Note si conditii generale de calatorie:
- Pretul este calculat pentru un grup de minim 4 persoane platitoare. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza.
- Pretul este calculat numai pentru perioadele mentionate.
- Pretul pachetului este exprimat in EUR / persoana in camera dubla
- Rezervarile si inscrierile ferme se fac in baza unui acont nerambursabil de 3,5%.
- Plata diferentei se va face cu 3 zile inainte de inceperea programului
- Nominalizarea exacta a hotelurilor se va face cu 2 zile inainte de plecare.
- Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 5 zile inainte de plecare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a face mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic.
*Tarifele afisate în program pentru intrările la obiectivele turistice, pot suferi modificari.
- Agentia de turism recomanda incheierea asigurarii STORNO, care prevede restituirea banilor cand nu se mai poate participa la excursie (conform conditiilor impuse de firma de asigurari), precum si incheierea asigurarii de sanatate.
- Nerealizarea programului din vina unor turisti nu implica raspunderea agentiei. Ex.: nerespectarea orelor de desfasurare a programului anuntate de ghid, fumatul in masini/autocar, atitudine necivilizata, jignitoare la adresa personalului de bord, etc.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective.
- Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in masina/autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia.
- Anularea excursiei datorita nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu cel putin 5 zile calendaristice inaintea plecarii.
- Turistii trebuie sa verifice starea pasaportului (vezi instructiunile de pe coperta pasaportului), valabilitatea (minim 6 luni de la data iesirii din tara) si sa aiba cel putin o fila goala pentru stampilare la frontiere. Conform M.A.E intrarea pe teritoriul Republicii Turcia pentru cetăţenii români este permisă cu următoarele documente de călătorie româneşti: paşaport simplu, paşaport simplu electronic, paşaport temporar.
- Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, restrictii de calatorie, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.
- Turistii care ies din Romania in cadrul grupurilor organizate se vor intoarce in Romania obligatoriu odata cu grupul, adica nu pot intra in Romania mai devreme sau mai tarziu fata de ziua de intrare in Romania prevazuta in programul excursiei.
- In desfasurarea programului turistic se va tine seama de reglementarile UE care prevad o stationare (noaptea) de 11 ore a autocarului intre 2 zile de excursie
- Turistii sunt responsabili de buna purtare pe parcursul desfasurarii programului turistic.
- Micul dejun oferit dimineata in unitatile de cazare este destinat consumului la fata locului, turistii nu is vor insusii alimente pentru drum sau consumul lor in alte incaperi decat cele special amenajate in acest scop.
- In situatia in care autoritatile nu permit accesul autocarelor in zonele turistice, in unele locatii deplasarea la obiectivele turistice se va face fara autocar (pietonal sau cu mijloace de transport in comun – costurile fiind suportate de catre turisti la fata locului).
- Nu se permite introducerea in hotelul de sejur a bauturilor alcoolice/nealcoolice cumparate din afara hotelului.

Daca compania aeriana percepe diferite taxe pentru bagaje acestea vor fi achitate de turisti la aeroport.
- Programul de vizitare a obiectivelor turistice este intercalat cu vizite pentru shopping.
- De obicei mesele de pranz sau cina, daca sunt metionate in program, nu includ bauturi (alcoolice, nealcoolice) dar se pot cumpara.

- Va rugam cosultati operatorul dvs. de telefonie mobila privind functionarea serviciului rooming.
- Agentia de turism este asigurata la societatea de asigurare si reasigurare S.A.-R. CITY INSURANCE S.A , Polita asigurare seria BN nr: 1144/08.01.2020 si detine licenta de touroperator nr 1393/07.03.2019.
- Pretul pachetului se compune din costul serviciilor de calatorie efective, comisionul Agentiei, taxa de rezervare (15 de euro/persoana cu varsta mai mare de 2 ani) şi TVA. Daca preţul nu este specificat în prezentul contract, atunci acesta este specificat pe alte documente de calatorie sau pe factura. Taxa de rezervare adusa la cunostinta calatorului prin prezenta notificare, va fi retinuta de Agenție doar la incetarea contractului in caz de forta majora/ circumstante inevitabile si extraordinare, conform prevederilor art. 6 alin. 2 coroborate cu art. 13 alin. 4 din OG nr. 2/2018, art. 1341 alin.1 și art. 1635 alin.1 din Codul Civil.
- Prezenta oferta si conditii constituie axena la contractul cu turistul. La semnarea contractului se considera ca turistul a luat la cunostinta si este de acord cu conditiile generale de calatorie.

 

 

 

 

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car

Curs Valutar BNR

1 EUR 4.9495 RON
1 USD 4.2188 RON
1 GBP 5.7509 RON
1 PLN 1.0689 RON
Ultima actualizare: 22-09-2021 21:07