Hotel ROYAL HOLIDAY 5* LARA

LOCALIZARE
Hotelul face parte din lantul Stone Group si este construit pe o suprafata de 53000 mp si a fost deschis in aprilie 2011. Este situat la o distanta de 17 km de Antalya si 15 km de aeroport.
CAZARE
Hotelul are o capacitate de 606 camere dintre care 461 camere superioare, 56 camere family, 47 camere duplex, 24 suite deluxe, 8 suite, 6 camere pentru persoane cu disabilitati, 2 suite triple si 2 king suite.
Camere superioare land view: au o suprafata de 46 mp, o capacitate maxima de 2+1 persoane si vedere la gardina. Acestea sunt dotate cu mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabian de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeriile de pat sunt schimbate de cel putin 2 ori pe saptamana.Toate camerele sunt pentru nefumatori si au posibilitatea de babycoat.
Camere superioare sea side view: au o suprafata de 46 mp, o capacitate maxima de 2+1 persoane si vedere partial la mare. Acestea sunt dotate cu mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabian de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeriile de pat sunt schimbate de cel putin 2 ori pe saptamana.Toate camerele sunt pentru nefumatori si au posibilitatea de babycoat.
Camere superioare sea view: au o suprafata de 46 mp o capacitate maxima de 2+1 persoane si vedere la mare. Acestea sunt dotate cu mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabian de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeriile de pat sunt schimbate de cel putin 2 ori pe saptamana.Toate camerele sunt pentru nefumatori si au posibilitatea de babycoat.
Camere family run of the house: acestea pot fi de doua feluri : camere duplex sau camere family in functie de disponibilitatea care o are hotelul in ziua cazarii.
Camerele duplex: au o suprafata de 75 mpsi o capacitate maxima de 2+2 persoane. Acestea au etaj si sunt dotate cu doua dormitoare dinter care unul este cu pat matrimonial si celalalt cu doua paturi de cate o persoana; dormitorul pentru adulti este la etaj si are baie proprie cu cada si wc iar dormitorul copiilor este la parter si are baie proprie cu dus si wc;ca si dotari au mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabian de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeriile de pat sunt schimbate de cel putin 2 ori pe saptamana.
Camerele family: au o suprafata de 60 mp si o capacitate maxima de 4 persoane. Acestea sunt alcatuite dintr-un dormitory pentru adulti cu pat matrimonial, un dormitor pentru copii cu doua paturi de cate o persoana si sunt conectate cu o usa.Ca si dotari acestea au mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabian de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeriile de pat sunt schimbate de cel putin 2 ori pe saptamana.
Suite deluxe: au o suprafata de 85 mp o capacitate maxima de 4 persoane si au vedere la gradina.Acestea sunt alcatuite din doua dormitoare dintre care unul pentru adulti cu pat matrimonial si baie proprie cu cada si wc si unul pentru copii cu doua paturi de cate o persoana cu baie proprie cu dus si wc.Majoritatea camerelor au si Jacuzzi in baie.Ca si dotari acestea au mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabian de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeriile de pat sunt schimbate de cel putin 2 ori pe saptamana.
Suite King: au o suprafata de 180 mp, 2 etaje, o capacitate maxima de 4 persoane si sunt cu vedere la mare.La primul etaj are dormitorul pentru copii dotata cu 2 paturi de cate o persoana, baie cu dus si wc si living cu canapea, la parter gasim un hol si bucataria iar la al doilea etaj este dormitorul parintilor dotat cu un pat matrimonial si baie cu dus si wc. Ca si dotari acestea au parchet, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeriile de pat sunt schimbate de cel putin 2 ori pe saptamana.
Junior suite: au o suprafata de 60 mp, o capacitate de maxim 2+1 persoane si sunt alcatuite dintr-un dormitor si un living cu vedere la uscat. Ca si dotari acestea au mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeriile de pat sunt schimbate de cel putin 2 ori pe saptamana.

SERVICII
Ultra All Inclusive
Hotelul dispune de 6 restaurante, 5 restaurante Ala-Carte si 9 baruri dispuse dupa cum urmeaza:
Restaurante
Restaurantul principal Palace: acesta are vedere la piscine si intre orele 07.00-10.00 micul dejun in regim bufet.Bistro din cadrul restaurantului este deschis intre orele 10.00-11.00 unde se poate servi micul dejun tarziu tot in regim bufet.Tot in restaurantul principal se pot servi pranzul intre orele 13.00-14.30 si cina intre orele 18.00-21.30.La pranz si cina se gaseste si un bufet pentru dietetici.
Bambino Kids Restaurant: acesta este destinat copiilor si se poate servi micul dejun intre orele 07.00-10.00, pranzul intre orele 12.30-13.30 si cina intre orele 18.00-19.00.
Turquoise Snack Restaurant: acesta este cu vedere la mare si se poate servi pranzul intre orele 12.30-15.00.
Palace Bistro & Patisserie: se pot servi gustari la miezul noptii intre orele 24.00-07.00 in Bistro Restaurant iar in Patisserie se pot servi diverse sortimente de prajituri intre orele 16.00-23.30.
Food Corners: se pot servi inghetata, cafea si prajituri, toast-uri, doner kebab, cartofi copti, pizza, sandwich-uri, prajituri si fructe.
Turkish Tent: deschis intre orele 12:00-16:30 si se pot servi produse de patiserie turcesti.
Restaurante A-la-Carte (cu plata)
Vapiano( Italian) Restaurant- specific italienesc- deschis intre orele 18:30-21:30
Hashi( Farest) Restaurant-specific international- deschis intre orele 18:30-21:30
Lal( Grill) Restaurant- specific produselor traditionale turcesti- deschis intre orele 18:30-21:30
Deep Blue( Seafood) Restaurant- specific pescaresc-deschis intre orele 18:00-21:30
El Torito(Mexican) Restaurant-specific Mexican-deschis intre orele 18:00-21:30.
Baruri
Pera Lobby Bar: se pot servi toate sortimentele de bauturi si este deschis 24h/24h.
Piano Lobby Bar: se pot servi toate sortimentele de bauturi si este deschis intre orele 17:00-24:00
Pool Bar: este amplasat la piscine si se pot servi toate sortimentele de bauturi intre orele 10:00-24:00.cateva zile pe saptamana este animate si muzica live.
Pier Bar: deschi intre orele 09:30-18:30, se pot servi toate sortimentele de bauturi.
Terrace Bar: este terasa barului dinlbby si este deschisa intre orele 17:00-24:00 unde se pot servi toate sortimentele de bauturi.
Turquoise Snack Bar: deschis intre orele 10:00-17:00 si se pot servi toate sortimentele de bauturi.
Amphi Bar: este situat langa piscine unde se pot servi toate sortimentele de bauturi intre orele 10:00-21:30
Oxygen Disco Bar: deschis intre orele 23:45-02:30 si se pot servi toate sortimentele de bauturi.
Bowling Bar: deschis intre orele 16:30-24:00 si se pot servi toate sortimentele de bauturi.

TARIF STANDARD MAI IUNIE IULIE AUGUST SEPTEMBRIE
Loc in DBL/pachet turistic 7 nopti  De la 935 euro  De la 1145 euro  De la 1365 euro  De la 1359 euro  De la 1149 euro

 

 

Pachetele includ:

-biletele de avion cu plecare din Sibiu,
-taxe aeroport,
-bagaje,
-transfer aeroport-hotel-aeroport,
-cazare 7 nopti,
-masa all inclusive sau ultra all inclusive
-asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului.

Nu sunt incluse:

-asigurarea medicala si storno

 

 

Alte oferte similare

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car

Curs Valutar BNR

1 EUR 4.9495 RON
1 USD 4.2188 RON
1 GBP 5.7509 RON
1 PLN 1.0689 RON
Ultima actualizare: 22-09-2021 20:49