Conditii de calatorie

"Vacanta-Mea.Eu" este o marca a agentiei de turism Carpathian Travel Center si denumeste activitatea turismului de outgoing. Agentia de turism Carpathian Travel Center detine licenta de turism nr. 1184 / 21.02.2019 si este detinuta de societatea comerciala South Carpathian Travel Center'12 S.R.L.

Acest website este operat de SC. South Carpathian Travel Center'12 SRL, cu sediul în Sibiu, Piata Mare nr. 12, Romania.

SC. South Carpathian Travel Center'12 SRL a creat website-ul www.vacanta-mea.eu pentru informarea clienţilor; utilizarea acestui wesite de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii"), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi wesite-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat condiţiile, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu SC. South Carpathian Travel Center'12 SRL.

Aici puteti accesa:

1) Conditiile pentru comercializarea biletelor de avion

2) Conditiile de comercializare a pachetelor si serviciilor turistice

Informaţiile de pe acest website sunt destinate clienţilor SC. South Carpathian Travel Center'12 SRL din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. SC. South Carpathian Travel Center'12 SRL va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest website sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, SC. South Carpathian Travel Center'12 SRL îşi rezerva dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.
Informaţiile din această pagină de internet au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. SC. South Carpathian Travel Center'12 SRL exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.

Prezentele condiţii, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor condiţii sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea website-ului se supun dreptului intern român. Limba condiţiilor şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

Pentru întrebări sau nelămuri referitoare informatiile care apar pe acest website sau a conditiilor prezentate, trimite un e-mail la adresa noastră: info@vacanta-mea.eu sau telefonează-ne la numărul de telefon: 0269 211 344; fax: 0269 211 344 sau scrie-ne pe adresa: Piata Mare nr. 12, 550163 - Sibiu

Mai jos gasiti documentele societatii si agentiei noastre precum si copia dupa asigurarea de insolvabilitate

 

 

 

 

 

 

 

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car

Curs Valutar BNR

1 EUR 4.9725 RON
1 USD 4.5419 RON
1 GBP 5.7376 RON
1 PLN 1.1431 RON
Ultima actualizare: 28-11-2023 15:19