TRASEE EXCURSII DELTA DUNARII 2020 TARIFE IN RON/PERSOANA

TRASEE EXCURSII DELTA DUNARII 2020
TARIFE IN RON/PERSOANA

 

A. Excursii organizate cu ambarcatiuni tip Laguna sau Catamaran
Minim 3 pers pt laguna si min 6 pers pt Catamaran

 


B. Excursii organizate cu ambarcatiuni rapide tip Forward,
 Bayliner, Maxum, Corsar, Omida.

Minim 4 pers adulte

Despre excursii
- Inscrierile la excursii se realizeaza cel tarziu pana la 7 zile inainte de inceperea sejurului
- Orice persoana care intra in perimetrul Administratiei Rezervatiei Biosferei Deltei Dunarii are obligatia de a plati Taxa de intrare in rezervatie si de a face dovada platii acestei taxe organelor abilitate in control pe teritoriul ARBDD. Recomandam celor care participa la excursii, a avea aceasta dovada de plata a taxei ARBDD asupra lor, pe toata durata excursiei.
- Excursiile se realizeaza in zonele, de pe teritoriul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, unde orice activitate, inclusiv activitatea de turism, sunt permise numai de catre aceasta administratie. Va aflati pe teritoriul unei REZERVATII NATURALE!
- Traseele excursiilor pe care le organizam sunt rodul unei munci de localnici,inceputa in anul 1994, si care continua si in prezent, din dorinta de a incerca prezentarea cat mai corecta a imensei diversitati din Delta Dunarii, flora si fauna, comunitatile locale si obiceiurile lor traditionale;
- Circulatia cu ambarcatiuni pe teritoriul ARBDD, se desfasoara cu ambarcatiuni inmatriculate si autorizate, conduse de catre conducatori de ambarcatiune cu permis de conducere valabil, de la rasarit pana la apusul soarelui;
- Purtarea vestei de salvare este obligatorie in timpul deplasarii ambarcatiunilor; in caz de nepurtare a vestei de salvare, persoana in cauza, dar si conducatorul ambarcatiunii, vor fi amendati de catre organele abilitate de a efectua controale pe teritoriul ARBDD.
- Ambarcatiunile cu care efectuam excursii sunt prezentate pe site-ul www.cormoran.ro. Sunt ambarcatiuni descoperite sau semi-acoperite, cu o capacitate maxima de 6-12 locuri, cu un pescaj foarte mic, ce permite navigarea prin cele mai frumoase zone.
- Conducatorii de ambarcatiuni sunt capitanii ambarcatiunilor si responsabili de viata dvs. Ei au autoritatea de a schimba traseul, de intrerupere a acestuia, de a conduce mai lent sau mai rapid astfel incat sa se evite orice fel de incident. Va rugam a respecta instructiunile acestora, este in interesul tuturor.

Sfaturi pentru participantii la excursii
- Din motive de siguranta, copiii de varsta 1-6,99 ani, vor fi tinuti in brate de catre adulti; adultii si copiii au obligativitatea purtarii vestei de salvare pe durata calatoriei. Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul excursiei; este responsabilitatea parintilor sau a insotitorilor acestora;
- Va recomandam purtarea unei sepci, batic etc., chiar daca ambarcatiunea utilizata este semi-acoperita. Soarele din Delta Dunarii si mai ales reflexiile soarelui din apa sunt foarte periculoase putand produce insolatii.
- In orice anotimp este bine sa aveti cu dvs.,in timpul excursiilor,o sticla cu apa, o pelerina de ploaie, o crema solara, ochelari de soare si eventual, un binoclu;
- Nu aruncati nici un fel de gunoi in apa; fiecare ambarcatiune este dotata cu mijloace de stocare a acestuia;
- Respectati orarul excursiei, timpii de masa sau pauza.Este un gest de respect fata de toti participantii la excursie.
- Mesele servite la localnici:sunt, in general, realizate cu produse naturale, procurate pe plan local si gatite de gospodine/gospodari care au invatat retetele de la mame si de la bunici.Va recomandam calduros a incerca macar o data o astfel de experienta, pentru a aprecia la justa valoare produsele locale.

 

 

Alte oferte similare

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car