Plecare in 27 Noiembrie: Thailanda Bangkok-Phuket !

THAILANDA– CIRCUIT BANGKOK & SEJUR PHUKET
MAGIE SI RELAXARE
Transport Avion EMIRATES | 10 zile | de la 999 Euro

PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1 | BUCURESTI – DUBAI
Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 19:55 cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare pe zborul Companiei Emirates EK2380 (operat de Fly Dubai) cu destinatia Bangkok, via Dubai. Decolare la ora 22:55.

Ziua 2 | DUBAI – BANGKOK
Aterizare in Dubai la ora 05:45. Imbarcare pe zborul Companiei Emirates EK372 cu destinatia Bangkok. Decolare la ora 09:30 si sosire in Bangkok la ora 18:40. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei - Bangkok sau „Orasul Ingerilor” cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Transfer la hotel si cazare. Cazare la hotel Century Park 4* (camere superior) sau similar Bangkok.

Ziua 3 | BANGKOK – TURUL TEMPLELOR – THONBURI KLONG – MARELE PALAT
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Thonburi – Vechiul oras, acum partea vestica a Bangkok-ului situata pe partea dreapta a raului Chao Phya. Datorita numeroaselor canale, aidoma celor din Venetia, Bangkok-ul a primit numele de ”Venetia Orientului”. Vom face o croaziera de a lungul canalelor cu o priveliste deosebit de pitoreasca asupra Bangkok-ului. Vom vizita Barjele Regale si Templul Apusului. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat – fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Servirea pranzului la un restaurant local. Continuam apoi cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv; Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr - cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Cazare la hotel Century Park 4* (camere superior) sau similar Bangkok.

Ziua 4 | BANGKOK - PIATA PLUTITOARE DIN DAMNOEN & TABARA DE ELEFANTI - PIATA MAEKLONG
Mic dejun. Excursie la Piata plutitoare din Damnoen si plimbare pe elefanti cu pranz inclus. Ne deplasam la 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cat si modul traditional de comercializare a fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Continuam excursia cu servirea pranzului la un restaurant local. Apoi vom vizita Tabara de Elefanti, o ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Thailanda, elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Thailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. Insa noi ii admiram intr-un show minunat, urmat de o plimbare pe elefanti. Incheiem ziua cu o vizita la „ciudata” Piata Maeklong – situata de-a lungul unei cai ferate; tarabele sunt amplasate exact pe langa sinele de tren, dar proprietarii lor stiu foarte bine orarul trenurilor astfel ca exact inainte ca acestea sa treaca ei isi trag marfa in tarabe si lasa copertinele in jos, pentru a nu fi agatate. Intoarcere la Bangkok. Cazare la hotel Century Park 4* (camere superior) sau similar Bangkok.


Ziua 5 | BANGKOK - PHUKET
Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia PHUKET. Sosire in Phuket. Peisaj spectaculos, apusuri tropicale uluitoare si apele albastre si calde va asteapta in cea mai populara destinatie de plaja a Asiei. Insula distractiei ofera o combinatie imbatabila de plaje fine cu palmieri perfect aliniati si ospitalitate generoasa. Chiar daca alegeti cursurile de diving in Marea Andaman, terenurile de golf la standarde internationale sau aventuri in padurile tropicale, Phuket este locul unde va puteti extinde orizonturile. Luati o barca de mare viteza pentru a explora insulele din apropiere, savurati o croaziera senina in jurul misticului golf Phang Nga sau bucurati-va simplu de viata de noapte vibranta a Phuket-ului. Transfer la hotel si check-in. Cazare la hotel Patong Resort 4* (camere superior) sau similar Phuket.

Ziua 6 | PHUKET - INSULA LUI JAMES BOND
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, Excursie de 1 zi la Phang Nga Bay – Insula lui James Bond cu pranz inclus (08:30-17:30). Turul se face cu barci traditionale intr-o combinatie fermecatoare a activitatilor si obiectivelor turistice, modalitatea perfecta de a descoperi multitudinea de atractii ale Phang Nga Bay. Vizitam faimoasa "James Bond Island". De aici ne imbarcam in canoe pentru a explora pesteri ascunse admirand frumoasele stalactite si stalagmite. Vom mai admira lagune si vom aluneca pe canalele navigabile ale mlastinilor de mangrove in partea de nord a golfului. Pranz traditional in "Panyee village" construit pe piloni in mare. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la baza unei cascade. Tarif informativ: 3500 Baht (minim 20 platitori). Intoarcere la hotel. Cazare la hotel Patong Resort 4* (camere superior) sau similar Phuket.

Ziua 7 | PHUKET - PHI PHI ISLAND
Mic dejun. Optional, va invitam la o Excursie de 1 zi la Phi Phi Island cu pranz inclus (08:30-18:00). Descoperim spectaculoasele formatiuni calcaroase ale Insulei Phi Phi. Vizitam Maya Bay, unde faimosul „The Beach" a fost filmat, apoi inotam si facem snorkeling in apele cristaline ale unora dintre cele mai frumoase golfuri. Ultima opririre este la o insula superba cu nisip alb si fin, locul perfect sa va relaxati pe plaja sau sa inotati. Tarif informativ: 3500 Baht (minim 20 platitori). Intoarcere la hotel. Cazare la hotel Patong Resort 4* (camere superior) sau similar Phuket.

Ziua 8 | PHUKET – TIMP LIBER PENTRU RELAXARE
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cazare la hotel Patong Resort 4* (camere superior) sau similar Phuket.

Ziua 9 | PHUKET – TIMP LIBER PENTRU RELAXARE
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cazare la hotel Patong Resort 4* (camere superior) sau similar Phuket.

Ziua 10 | PHUKET – DUBAI – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata devreme transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Emirates EK397 cu destinatia Dubai. Decolare la ora 09:30. Sosire in Dubai la ora 13:15 si imbarcare pe zborul EK2379 (operat de Fly Dubai) cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:00 si aterizare in Bucuresti la ora 22:30. Sfarsitul pachetului de servicii.


Data de plecare: 27 Noiembrie


Tarife: calculate pentru un grup de 25 platitori
 999 Euro adult loc in camera dubla
 959 Euro adult a-3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar
 899 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti (cu pat suplimentar)
 759 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti (fara pat suplimentar)
 1.299 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
Zboruri la dus Bucuresti => Bangkok, Compania Emirates, via Dubai
• Zbor Bangkok => Phuket, Companie locala
• Zboruri la retur Phuket => Bucuresti, Compania Emirates, via Dubai
• Transferuri aeroporturi – hoteluri – aeroporturi
• Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
 3 nopti la Bangkok, hotel Century Park 4* (camere superior) sau similar
 5 nopti la Phuket, la hotel Patong Resort 4* (camere superior) sau similar
• Excursie la Thonburi Klong si Grand Palace cu pranz inclus
• Turul Templelor din Bangkok: Wat Trimitr, Wat Po si Wat Benjamaborpitr
• Excursie de 1 zi cu pranz inclus la Piata Plutitoare Damnoen, plimbare pe elefanti si Piata Maeklong
• Ghizi locali
• Ghid roman insotitor

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport & combustibil zboruri intercontinentale si zboruri interne: 499 Euro/persoana
(se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Viza de Thailanda: 2200 BATH/persoana (se achita la sosirea in Thailanda)
• Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno
• Bacsisurile recomandate pentru ghizii si soferii locali (se achita la fata locului insotitorului de grup)
• Excursiile optionale

 

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

Alte oferte similare

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car