HOTEL ROYAL PARK & ROYAL BAY 4*

Durata sejur 2 zile
Destinatia Elenite
Hotel HOTEL ROYAL PARK & ROYAL BAY 4*
Servicii incluse Restaurantul hotelului dispune de 480 locuri, in cadrul lui regimul de masa fiind all-inclusive. Bucatarii cu experienta pot servi feluri de mancare din bucataria eruropeana, mediteraneeana dar si specialitati din bucataria traditionala bulgareasca. Irish Pub ofera momente de liniste si relaxare, avand atmosfera tipica englezeasca. Alte locuri din cadrul hotelului unde se poate petrece timpul liber: lobby bar care dispune de 146 locuri, Mezzanine Bar (80 locuri). Ambele isi intampina oaspetii intr-o asmosfera placuta, cu muzica relaxanta si o lista impresionanta de sortimente de bauturi. In cadrul piscinei exista barul piscinei unde se pot savura diverse racoritoare. Modalitati de distractie sunt oferite prin echipa de animatori profesionali. In timpul serii, incepand cu orele 21.00, exista spectacole pe scena. Exista discoteca si program pentru copii. Alte servicii: room service 24 ore oferit de personal poliglot, locuri de parcare gratuite in limita locurilor disponibile, camere/etaje pentru nefumatori, servicii medicale 24 ore/zi, gradinita pentru copii cu personal calificat, piscina cu sectiune pentru copii, magazin, casa de schimb valutar, internet club.

HOTEL ROYAL PARK & ROYAL BAY 4*

 

Localizare: hotelul este situat foarte aproape de plaja.
Facilitati: Restaurantul hotelului dispune de 480 locuri, in cadrul lui regimul de masa fiind all-inclusive. Bucatarii cu experienta pot servi feluri de mancare din bucataria eruropeana, mediteraneeana dar si specialitati din bucataria traditionala bulgareasca. Irish Pub ofera momente de liniste si relaxare, avand atmosfera tipica englezeasca. Alte locuri din cadrul hotelului unde se poate petrece timpul liber: lobby bar care dispune de 146 locuri, Mezzanine Bar (80 locuri). Ambele isi intampina oaspetii intr-o asmosfera placuta, cu muzica relaxanta si o lista impresionanta de sortimente de bauturi. In cadrul piscinei exista barul piscinei unde se pot savura diverse racoritoare. Modalitati de distractie sunt oferite prin echipa de animatori profesionali. In timpul serii, incepand cu orele 21.00, exista spectacole pe scena. Exista discoteca si program pentru copii. Alte servicii: room service 24 ore oferit de personal poliglot, locuri de parcare gratuite in limita locurilor disponibile, camere/etaje pentru nefumatori, servicii medicale 24 ore/zi, gradinita pentru copii cu personal calificat, piscina cu sectiune pentru copii, magazin, casa de schimb valutar, internet club.
Camere: structura de cazare a hotelului este formata din 114 suites, 318 camere duble si 64 de camere cu usi comunicante. Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu (cada/dus) uscator de par, aer conditionat, detector de fum, seif in camera. Majoritatea camerelor sunt cu vedere spre mare, cateva camere sunt cu vedere spre parc.
Parcare: pazita/contra cost.

Early Booking Special:
• 17% reducere pentru rezervari pana la 31.03.2016 si plata integrala pana la 30.04.2016

Early Booking:
• 15% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 30.04.2016
*Reducerea se aplica din tarifele fara taxe si suplimente.

 

Tarife in euro/pers/noapte cu All Inclusive - ROYAL PARK

 

*Ocuparea 3 adulti + 1 copil in Studio sea view/park view la hotel Royal Park se poate accepta ca exceptie si se confirma in limita disponibilitatilor.

 

Tarife in euro/pers/noapte cu All Inclusive - ROYAL BAY

 

 

Reduceri:
• 1 copil 2-11,99 ani cazat in camera Dubla cu 2 adulti – reducere 100% (pat suplimentar);
• 2 copii 2-11,99 ani cazat in camera Dubla cu 1 adult – reducere 50% (fiecare copil);
• 2 copii 2-11,99 ani cazat in camera Dubla cu 2 adulti – primul gratuit si al 2-lea are o reducere de 40%;
• Adult in pat suplimentar – reducere 20%.


Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur;
*pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.

 

 

Alte oferte similare

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car