ISRAEL - Circuit de Sf Andrei & 101 ani de Romania, pe taramul tuturor religiilor Zbor TAROM – 635 €/persoana – 5 zile/4 nopti

ISRAEL - Circuit de Sf Andrei & 101 ani de Romania,
pe taramul tuturor religiilor
Zbor TAROM – 635 €/persoana – 5 zile/4 nopti

 

Perioada: 29.11.2019 - 04.12.2019


Servicii incluse:
• 4 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE la hotel de 3*superior/4*
• BONUS! Toate vizitele mentionate in program sunt incluse, in toate punctele importante ale Israelului:, Ierusalim – pe urmele Mantuitorului, Bethlehem, Campul Pastorilor, Muntele Tabor, Iordan- locul Botezului, Marea Moarta, Ierihon, Nazareth, Marea Galileei, Muntele Sion si Israelul modern - Tel Aviv – Orasul Primaverii si Jaffa
• Insotitor de limba romana si ghid local specializat
• Taxele de aeroport - incluse
• Bacsisurile pentru ghidul local si sofer sunt incluse
• Bonus! Asigurare Medicala si STORNO  Travel Protection Plus, indiferent de varsta
• Bonus! Transfer intern de grup din diverse orase ale tarii

 

Ziua 1 (29.11.2019) Bucuresti–Tel Aviv–Ierusalim–Muntele Maslinilor–Drumul Crucii
Ora 05.30 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 07.45 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM RO155. Sosire la Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion la ora 10.20. Se pleaca spre Ierusalim si se viziteaza Muntele Maslinilor: coboram pana la Biserica Tatal Nostru, unde Iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage si la Biserica Dominus Flevit, unde Mantuitorul a plans prevestind caderea Ierusalimului; vizitam apoi Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. Intram in Cetatea Ierusalimului si parcurgem pe jos Via Dolorosa, cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. La pranz, urcam pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David, Biserica Adormirea Maicii Domnului Catolica si Zidul Plangerii-locul sfant al evreilor. Cina si cazare Bethlehem hotel 3*sup/4*.

Ziua 2 (30.11.2019) Bethlehem– Muntele Tabor – Nazaret - MAREA GALILEEI
Mic dejun. Dimineata se pleaca spre Galileea. Urcam mai intai pe Muntele Tabor si ne inchinam la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Vizitam apoi Biserica Ortodoxa Sf. Gavril din Nazaret - orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant. Ne deplasam spre Capernaum, unde vizitam ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Admiram Marea Galileei si optional facem o scurta croaziera, dupa care ne plimbam prin gradina bisericii de pe Muntele Fericirilor. Optional, dejun la un restaurant unde se va servi Pestele Sfantului Petru. Cina si cazare Bethlehem hotel 3*sup/4*.

Ziua 3 (01.12.2019) – Bethlehem – locul sfant al Nasterii in apropierea Craciunului
Mic dejun. La Multi Ani Romania 101! Vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Dupa amiaza, vizitam biserica de la Campul Pastorilor. Cina si cazare Bethlehem hotel 3*sup/ 4*.

Ziua 4 (02.12.2019) Bethlehem – Ierusalim - Excursie la Hozeva – Ierihon – MAREA MOARTA
Mic dejun. Se pleaca dimineata si se viziteaz Asezamantul Romanesc din Ierihon. Se continua cu Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului. Se poate servi masa de pranz optional in cadrul Complexului Qumran. Se poate vizita optional si situl arheologic de la Qumran, locul in care a trait gruparea esenienilor si unde au fost descoperite celebrele documente de la Marea Moarta, scrise de acestia (bilet de intrare: 7 USD/persoana). La Marea Moarta se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Cazare Bethlehem hotel 3*sup/4*.

Ziua 5 (03.12.2019) Bethlehem – Tel Aviv
Mic dejun. Dupa amiaza plecam spre Tel Aviv pentru un scurt tur de oras si plimbare pe malul Marii Mediterane in Jaffa – cartierul vechi al orasului. La ora 21.30 prezentare la Aeroportul Ben Gurion pentru formalitati si imbarcare la cursa Tarom.

Ziua 6 (04.12.2019) – Tel Aviv - Bucuresti
Decolare spre Bucuresti RO154 la 00.30. Aterizare la Bucuresti la 03.25.

 

Tarife:
Loc in dubla/tripla - 659 €

Copil 6-11,99 ani in DBL cu 2 adulti -  565 €

Single -  759 €


Preturile nu includ
• Alte excursii optionale, cheltuieli personale, mesele nementionate in program ca incluse si bauturi la cina;
• Pranz fara bauturi la Ierihon sau pranz cu Pestele Sf. Petru (28 USD/pers)
• Croaziera optionala pe Marea Galileei (15 USD/persoana)

Orar informativ de zbor (ore locale)
Zbor Nr. Zbor Decolare Ora Aterizare Ora Durata Zbor
29.11.2019 RO 155 Bucuresti 07:45 Tel Aviv 10:20 02:35
04.12.2019 RO 154 Tel Aviv 00:30 Bucuresti 03:25 02:55

Conditii de realizare a grupului
GRUP MINIM 35 PERSOANE. Pentru un grup de minimum 30-34 persoane se percepe un supliment de 20 €/persoana. Pentru un grup mai mic de 30 pax, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 16 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii.Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Descriere Hotel
• BETHLEHEM – Hotel Saint Michael 4* www.saintmichaelhotel.com sau similar;

 

Alte oferte similare

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car