VIETNAM - Experiente culturale si gastronomice - 23 FEBRUARIE 2024 – 08 MARTIE 24 - AVION - 15 ZILE

 


PROGRAM

Ziua Data Itinerariu Cazare
1 23 Feb 24 Plecare din Bucuresti Avion
2 24 Feb 24  Sosire în Hanoi

Tur privat spectacol de păpuși în apă 6.30pm 

 Hanoi 
3 25 Feb 24   Tur privat al orașului Hanoi – o zi întreagă  Hanoi 
4 26 Feb 24   Hanoi – Golful Halong   Golful Halong 
5 27 Feb 24   Golful Halong – Hanoi – Zbor la Hue    Hue  
6 28 Feb 24   Tur privat al orașului Hue – o zi întreagă   Hue  
7 29 Feb 24  Hue – Ba Na Hill – Hoi An    Hoi An  
8 01 Mar 24   Tur privat al orașului Hoi – Jumătate de zi  Hoi An  
9 02 Mar 24   Hoi An – Danang Beach    Danang  
10 03 Mar 24   Ziua liberă  Danang  
11 04 Mar 24   Hoi An – Zbor la orașul Ho Chi Minh  Orașul Ho Chi Minh
12 05 Mar 24   Tur privat oraș Saigon - Sky View – Jumătate de zi  Orașul Ho Chi Minh
13 06 Mar 24   Croazieră pe Mekong – Tur privat o zi întreagă   Orașul Ho Chi Minh
14 07 Mar 24   Plecare de la orașul Ho Chi Minh  Avion
15 08 Mar 24  Sosire in Bucuresti  

 

ITINERARIU COMPLET

Ziua 1: Vineri, 23 Feb 24

Zbor Bucuresti -> Hanoi

Ziua 2: Sâmbătă, 24 Feb 24

Tipul Serviciului: Sosire la Aeroport Hanoi – Transfer Privat

Numele Serviciului: Transfer privat Aeroportul HAN – Orașul Hanoi

La sosirea în aeroport, întâlnire cu reprezentantul pe destinație și transfer la hotel.

 

Tur privat – Spectacol de păpuși în apă la ora 6.30pm

Vom vizualiza un spectacol de păpuși în apă, în Hanoi - este una dintre cele mai de neuitat experiențe în capitala vietnameză. Spectacolul are loc în faimosul teatru Thang Long, situat lângă lacul Hoan Kiem. Spectacolul de păpuși cu apă este unul plin de istorie și cultură, o formă de artă care își are originea în satele nordice vietnameze în Delta Râului Roșu începând cu secolul 11, din timpul dinastiei Le. Interpreții ascunși în spatele unei cortine conduc păpuși pictate viu, de-a lungul apei până la talie, pentru a spune povești despre viața liniștită a satului și povești populare vechi. Păpușile sunt însoțite de muzică tradițională vietnameză interpretată de o orchestră live și combină atât influențele tradiționale, cât și cele moderne pentru a crea o experiență culturală unică și neprețuită pentru vizitatorii Vietnamului. O vizită la spectacolul de păpuși în apă este una de neratat când vizitați capitala.

Ora începerii: 6.30 pm

Durată: 1 oră

Mese: Nu sunt incluse.

Cazare: Hotel Lapis * 2 nopți

 

Ziua 3: Duminică, 25 Feb 24

Tur privat al orașului Hanoi – întreaga zi

Acest tur de oraș cuprinde locurile esențiale din Hanoi. Există un program de dimineață și după-amiază, precum și un prânz organizat. Suntem întâlniți la ora 08:30 în holul hotelului.

Dimineaţă:

• Complexul Ho Chi Minh, care include Mausoleul, fosta sa reședință pe pilon, Palatul Prezidențial și Muzeul Ho Chi Minh. Templul literaturii - prima universitate din Vietnam datând din 1070. Un prânz local vietnamez.

După amiaza:

• Muzeul de Etnologie, recunoscut pe scară largă drept cel mai bun din țară, care conține o expoziție extinsă de structuri în mărime naturală dedicate celor 54 de popoare minoritare etnice din Vietnam. Templul Ngoc Son și Lacul Hoan Kiem - Templul Ngoc Son este situat pe o insulă mică de pe lacul Hoan Kiem, istoria sa datând din secolul al XIII-lea. Un tur de o oră cu bicicleta prin străzile înguste și haotice din Cartierul Vechi - o necesitate pentru orice vizitator al Hanoiului!

Ora începerii: 8.30 am

Durată: 8 ore

Mese: Mic Dejun, Prânz

 

Ziua 4: Luni, 26 Feb 24

În această dimineață, luăm transferul privat la Golful Halong.

12h15 – 13h00 De la debarcaderul Tuan Chau, insula Tuan Chau din orașul Ha Long, mergem la Calypso Cruise cu barca mică. O băutură călduroasă de bun venit va fi servită la sosire, croazieră, apoi așteptăm un timp scurt pentru încasările de check-in: primim o scurtă prezentare și reguli de siguranță, apoi facem check-inul.

Luăm prânzul în timp ce navigăm în magnificul golf Ha Long, admirând natura fascinantă, apoi ancorăm în zona Golfului Lan Ha.

15:00 Ne alăturăm unui ghid pentru a explora părți ascunse ale golfului, zona Peșterii Întunecate și Luminoase, unde putem trece prin peșteră, sub munte până la un lac care este format dintr-un carst - ca un ochi de dragon în interiorul muntelui. Aceasta este o priveliște foarte frumoasă care o place cel mai mult vizitatorilor. Împărțiți un sampan cu alți turiști cu un canotaj local SAU luând un caiac pe cont propriu.

Ne întoarcem la Calypso Cruises pentru a ne schimba în costumele de înot, pentru timpul de înot în mare sau la piscina de pe terasa la soare.

17:30 Ne bucurăm de happy hour cu diverse băuturi la reduceri. Apusul poate fi văzut de pe terasa la soare dacă este o zi norocoasă.

18:00 Participăm la o demonstrație de gătit și decor cu bucătarul vasului.

19:00 Ne alăturăm la cină la restaurantul Calypso Cruises.

20:30 – 22:00 Timp de relaxare după o zi pe terasa la soare, timp liber în cameră pentru vizionarea de filme, cântați karaoke în restaurant sau mergeți la licitație pentru pescuitul calmarului cu personalul de croazieră.

Cazare în Golful Lan Ha.

Mese: mic dejun, prânz, cină

Cazare: croaziera Calypso


Ziua 5: Marți, 27 Feb 24

06:30 Bun venit la o nouă zi cu zori uimitoare în Golful Legendar al Tonkinului. Reîmprospătați-vă corpul și sufletul printr-o lecție de Tai-chi pe terasa la soare.

07h00 – 7h45 Luați micul dejun în restaurant.

08:00 Apoi luați o rută de autobuz timp de aproximativ 20 de minute pe Insula Cat Ba de la debarcaderul Gia Luan pentru a vizita Grota Trung Trang, un loc special pentru salvarea semnificativă a carstului în milioane de ani. În timpul călătoriei, veți fi cufundați în peisajul natural proaspăt sălbatic al Parcului Național Cat Ba.

09:30 – 10:00 Întoarcere la Calypso Cruises pentru duș.

10:00 – 11:30 Va fi servit un prânz.

11:30 – 12:00 O barcă mică ne va duce pe toți la debarcaderul Tuan Chau.

 

Zbor - Ha Noi to Hue (VNA) One-way Economy

De la: VN, Hanoi Până la: VN, Hue

  

Tipul Serviciului: Transfer Sosire (Privat)

Numele Serviciului:

De la Aeroportul Hue la Hotel – Transfer Privat cu ghid

La sosirea noastră la aeroport, ne întâlnim cu reprezentantul nostru pe destinație 

Mese: Mic dejun, Prânz

Cazare: Hotel Saigon Morin * 2 nopți

 

Ziua 6: Miercuri, 28 Feb 24

Tur privat al orașului Hue – întreaga zi

Hue a fost capitala Vietnamului în timpul dinastiei Nguyen 1802-1945, iar ruinele trecutului regal al orașului încă pot fi văzute în interiorul Cetății și a orașului imperial. Creat în secolul al XIX-lea, Orașul Imperial a fost modelat după Orașul Interzis din Beijing și deține multe palate și temple în interiorul zidurilor sale gigantice. Multe dintre clădiri au fost deteriorate de război de-a lungul anilor și acum sunt restaurate la gloria lor de odinioară. Petrecem ceva timp rătăcind prin cetate înainte de a face o scurtă călătorie în mediul rural din jur pentru a vedea locul de odihnă final al împăraților la două dintre cele mai impresionante Morminte Regale și faceți o excursie cu barca de-a lungul râului Parfumului, vizitați Pagoda Thien Mu.

Ora începerii: 8 am

Durată: 9 ore

Mese: Mic Dejun, Pranz

 

Ziua 7: Joi, 29 Feb 24

Tipul Serviciului: Transport terestru (Privat)

Numele Serviciului: Transfer privat cu ghid de la Hotelul din Hue la Hotelul din Hoi An 

Tur privat: Descoperă Ba Na Hill cu Podul de Aur 

Explorăm frumusețea ascunsă a Vietnamului în acest tur de o zi pe dealurile maiestuoase Ba Na. Începem cu o plimbare incitantă cu telecabina până în vârful vârfului acoperit de ceață. Privim magnifica Pagoda Linh Ung și statuia lui Buddha uriaș înainte de a ne îndrepta către grădina de flori elegantă și colorată de la Le Jardin D'Amour. Aici, ne bucurăm de fauna sălbatică vibrantă expusă și putem face fotografii colorate pentru a impresiona prietenii acasă. Apoi, mergem la uimitorul Pod de Aur, lung de 150 de metri, susținut de mâini uriașe acoperite de mușchi și ne minunăm de priveliștile uluitoare oferite de dealuri. Odată colonizată de francezi, zona se mândrește cu un amestec intrigant de moștenire europeană și vietnameză. Vizităm un vechi sat francez și ne minunăm de juxtapunerea vieții antice franceze în mijlocul munților deosebit de vietnamezi. Ne bucurăm de un prânz tradițional vietnamez înainte de a petrece un timp liber după-amiaza. Puteți alege să explorați parcul fantastic cu peste 100 de jocuri pentru copii și adulți deopotrivă sau pur și simplu să vă plimbați printre împrejurimile uimitoare. După o zi de aventură și de vizitare a obiectivelor turistice, ne întoarcem la hotel pentru o odihnă și relaxare binemeritată.

Ora începerii: 8 am

Durată: 9 ore

Mese: Mic Dejun, Prânz

Cazare: Hotel Silkotel Hoi An * 2 nopți

 

Ziua 8: Vineri, 01 Mar 24

Tur privat de jumătate de zi în Hoi An 

Începem turul Hoi An, un fost port comercial care a întâmpinat negustorii chinezi, olandezi, francezi, japonezi, portughezi și arabi între secolele al XVI-lea și al XVIII-lea. Astăzi, Hoi An este renumit pentru arhitectura restaurată, mătasea de casă, croitorii experți și tăițeii și fructele de mare delicioase. Ambianța sa relaxată și străzile pietonale fac din acest oraș o plăcere să te plimbi și să descoperi lucruri noi. 

Turul include opriri la mai multe repere celebre. Prima este Pagoda Chua Ong, datând din 1653, fiind construită în cinstea generalului chinez Quan Cong care este venerat de mulți ca simbol al loialității și justiției. 

Apoi, intrăm în Sala de Adunări Phuc Kien, pentru a vedea Templul Jinshang, care este dedicat zeiței mării și protectorului marinarilor. De acolo este o scurtă plimbare până la Tan Ky House, o casă ancestrală veche de 200 de ani și, în cele din urmă, ne plimbăm pe podul acoperit din secolul al XVII-lea, adesea fotografiat, construit de meșteri japonezi. Podul frumos construit funcționează ca un templu și este un reper major al orașului Hoi An. Ne încheiem după-amiaza cu o excursie cu barca de-a lungul râului Thu Bon.

Ora începerii: 8 am

Durată: 4 ore

Mese: Mic Dejun, Prânz

 

Ziua 9: Sâmbătă, 02 Mar 24

Tipul Serviciului: Transport terestru (Privat)

Numele Serviciului:

De la Hotleul din Hoi An la Hotelul din Danang cu Ghid

Facem cunoștință cu reprezentantul nostru în holul cazării noastre, pentru transferul între Hoi An și Danang. Ora de ridicare va fi confirmată în prealabil.

Mese: Mic Dejun

Cazare: Sandy Non Nuoc Beach * 2 nopți

 

Ziua 10: Duminică, 03 Mar 24

Zi liberă

Mese: Mic Dejun

 

Ziua 11: Luni, 04 Mar 24

Tipul Serviciului: Transfer de plecare

Numele Serviciului:

Transfer cu ghid de la hotleul din Hoi An la Aeroportul Danang 

Ne întâlnim cu reprezentantul nostru în holul unității noastre de cazare, ora de preluare ne va fi confirmată în prealabil, dar este de obicei cu 2 ore înainte de plecare pentru zborurile interne și cu 3 ore pentru zborurile internaționale. 

Zbor - Da Nang to Saigon (VNA) One-Way Economy

De la: VN, Da Nang            Până la: VN, Orașul Ho Chi Minh

 

Tipul Serviciului:

Transfer la sosire (Privat)

Numele Serviciului:

De la Aeroportul Saigon la City Centre Hotel cu Ghid

Mese: Mic Dejun

Cazare: EdenStar Saigon Hotel * 2 nopți

 

ZIUA 12: Marți, 05 Mar 24

Tur privat de o jumătate de zi - Panorama orașului Saigon

Astăzi, facem o vizită la Muzeul Războiului, unde guvernul Vietnamului a adunat prezentări - unele dintre ele grafice - ale greutăților și atrocităților din timpul războiului. Turul continuă cu o oprire la Palatul Reunificării, unde un tanc nord-vietnamez s-a prăbușit prin porți în 1975 pentru a pune capăt unui război care a ucis aproximativ 58.000 de americani și trei milioane de vietnamezi. Apoi vom fi conduși la oficiul poștal central al orașului, care a fost proiectat de renumitul arhitect francez Gustav Eiffel. Apoi, facem o plimbare spre râul Saigon de-a lungul străzii Dong Khoi, care a ocupat un loc proeminent în celebrul roman al lui Graham Greene din Vietnam, The Quiet American, până la Saigon Opera House, o clădire comandantă finalizată în 1901. Dezafectată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost folosită. pentru a adăposti cetățenii francezi care au fugit din Vietnamul de Nord în 1954, anul în care Vietnamul și-a câștigat independența față de Franța. Turul se încheie cu o vizită rapidă la Bitexco Tower, cea mai înaltă clădire a orașului, pentru a vedea orizontul orașului Saigon și pentru a face câteva fotografii panoramice. Observăm contrastul puternic dintre centrul orașului și o insulă din apropiere care este încă în mare parte mlaștină.

Ora începerii: 8 am

Mese încluse: Mic Dejun, Prânz

 

Ziua 13: Miercuri, 06 Mar 24

Croazieră pe Mekong - Tur privat o zi întreagă

Plecăm de la hotel la ora 8 dimineața și ajungem în aproximativ 2 ore de la Saigon până la orașul Cai Be pentru a ne îmbarca pe Cai Be Princess. Echipajul ne întâmpină la bord cu prosoape reci și o băutură răcoritoare, în timp ce Cai Be Princess Sampan pornește pentru o croazieră relaxată pe căile navigabile aglomerate ale Deltei Mekong.

Pe râu, tot felul de bărci curgă pe apă, de la bărci mici de pescuit până la șlepuri de marfă încărcate cu fructe și legume. Observăm puțin din viața râului în timp ce se desfășoară pe maluri - observând oamenii și peisajele uimitoare - în timp ce echipajul nostru atent ne servește ceai și fructe de sezon. La Insula Tan Phong, ne urcăm pe o mică barcă cu vâsle pentru a explora mangrovele ascunse ale canalului. Ne întoarcem la sampan pentru a vizita o casă veche construită în secolul al XIX-lea. Facem opriri de-a lungul drumului pentru a oferi o imagine despre industriile locale, inclusiv fabricile pentru producția de bomboane de cocos și orez umflat (echivalentul local de floricele de porumb), produse care asigură un trai pentru oamenii râului.

Croaziera se încheie la Restaurantul Le Longanier. Prânzul este servit în această vilă rafinată în stil colonial, amplasată într-o grădină tropicală luxuriantă de lângă râu, înconjurată de pomi fructiferi, oferindu-ne un sentiment de viață în timpul Indochinei de altădată. După prânz, facem o scurtă plimbare de-a lungul unui mic canal, spre Podul Ba Bon, unde vehiculul personal ne așteaptă pentru a ne conduce la Ho Chi Minh City. Sosire la hotel după-amiaza.

Ora începerii: 8 am

Durată: 9 ore

Mese: Mic Dejun, Prânz

 

Ziua 14: Joi, 07 Mar 24

Tipul Serviciului: Transfer Plecare (Privat)

Numele Serviciului:

Transfer privat cu Ghid de la Hotelul Saigon la Aeroportul SGN

Ne întâlnim cu reprezentantul nostru în holul unității dvs. de cazare, ora de preluare va fi confirmată în prealabil, dar este de obicei cu 2 ore înainte de plecare pentru zborurile interne și cu 3 ore pentru zborurile internaționale.

Mese: Mic Dejun

SAU

Prelungire cu sejur de 5 nopti la hotel de 5* pe Insula Phu Quoc

 

Ziua 15: 08 Martie 2024

Sosire in Romania

 

Servicii incluse:

• Bilet avion Bucuresti -> Hanoi si retur incluzand bagaj de cala (20 Kg) + bagaj de mână (8 Kg) + taxele de aeroport si cu 1/2 escale
• 12 x nopti cazare la hoteluri de 4* (cameră dublă cu baie proprie):
- 2 x in Hanoi: Hotel The Lapis 4* sau simlar
- 1 x in Halong: Vas de croaziera Calypso 4* sau similar
- 2 x in Hue: Saigon Morin Hotel 4* sau simlar
- 2 x in Hoi An: Silkotel Hoi An Hotel 4* sau simlar
- 2 x in Danang: Sandy Non Nuoc Beach Resort 4* sau simlar
- 3 x in Ho Chi Minh: Eden Star Saigon Hotel 4* sau simlar
• 12 x mic dejun
• 8 x pranz
• 1 x cina
• Intrările la toate obiectivele turistice conform programului
• Transport terestru in Vietnam de/până la Aeroport, conform program
• Bilet avion pt zbor intern Ha Noi -> Hue
• Bilet avion pt zbor intern Da Nang -> Saigon
• Ghid local, vorbitor de limba engleză, pe tot parcursul circuitului
• Însoțitor grup / asistentă turistică pe tot parcursul circuitului
• Asigurare medicala “RO My Safe Essential” de la Mondial Assistance

 

Servicii neincluse în pret:
• Taxa de viza turistica
• Asigurare storno
• Ciubucuri
• Băuturile alcoolice și nealcoolice;
• Cheltuieli de natură personală;
• Alte mese decât cele menționate în program;
• Transportul cu alte mijloace decât cele menționate mai sus ca fiind incluse

Pretul total: EUR 3000 / persoana
Suplimentul SGL = EUR 500
 

 

CAZĂRI

Hanoi

Hotel The Lapis 4*

Perioada cazare:24 Feb - 2 Nopți

Camera Superior Room cu Mic Dejun

Hotelul Lapis este refugiul tău liniștit în centrul orașului Hanoi - o casă luxoasă chiar în inima orașului. Un sanctuar urban pentru călătorii de afaceri și un loc central pentru vizitatori. Aproape de toate sediile principale de birouri, băncile mari și ambasadele importante, Hotelul Lapis este un spațiu de lux și o locație perfectă pentru călătorii de afaceri.

 

Halong

Croazierele Calypso 4*

Perioada cazare:26 Feb - 1 Noapte

Cabină Deluxe cu Balcon cu Pensiune Completă 2 Zile / 1 Noapte

Bucurați-vă de pensiune completă în croaziera Calypso. Există 20 de cabine de lux în fiecare croazieră, care sunt toate fin echipate și expuse la cea mai largă vedere a Golfului Lan Ha. Restaurantul fiecărei croaziere Calypso oferă o sărbătoare pentru simțuri și o terasă panoramică care permite diferite activități cu frumusețea Golfului Lan Ha.

 

Hue

Saigon Morin Hotel 4*

Perioada cazare:27 Feb 24 - 2 Nopți

Colonial Deluxe Room cu mic dejun

Situat în inima orașului Hue, cu vedere la râul Parfumurilor, la doar 20 de minute de mers cu mașina de aeroportul Phu Bai și la 3 minute de mers cu mașina de gară, Hotelul Saigon Morin, cu arhitectura sa colonială, vă întâmpină să descoperiți farmecul orașului Hue. De la acest hotel, vizitatorii pot merge la o plimbare la Cetate, piața Dong Ba și multe alte atracții turistice nu departe de centrul orașului.

 

Hoi An

Silkotel Hoi An Hotel 4*

Perioada cazare:29 Feb 24 - 2 Nopți

Deluxe Balcony Room cu mic dejun

Situat în inima unui centru comercial vibrant care datează din secolul al XV-lea, Silkotel Hoi An este alegerea perfectă pentru o retragere culturală. Reperele emblematice din jurul orașului fac din Silkotel Hoi An alegerea ideală pentru călătorii entuziaști pentru a explora orașul antic animat, unde localnicii și vizitatorii vin să se amestece și să se amestece.

 

Danang

Sandy Non Nuoc Beach Resort 4*

Perioada cazare: 02 Mar 24 - 2 Nopți

Superior Garden View cu mic dejun

Acest complex de patru stele, situat superb pe plaja Non Nuoc, oferă oaspeților mai activi o gamă fabuloasă de facilități care asigură ca fiecare zi la stațiune să fie bine petrecută, în timp ce dimensiunea sa, care se întinde pe 17 acri de grădină îngrijită, oferă toate cuplurile și familiile pot avea nevoie de confidențialitate.

 

Orașul Ho Chi Minh

Eden Star Saigon Hotel 4*

Perioada cazare: 04 Mar 24 - 3 Nopți

Deluxe Room cu mic dejun

EDENSTAR SAIGON HOTEL & SPA deține 128 de camere confortabile, cu design simplu și grațios, dar bine mobilate, care oferă clienților noștri un spațiu relaxant pentru a scăpa de agitația orașului. Micul dejun servit în stil bufet în zona separată a restaurantului.

 * Condiții de rezervare și anulare:

Prețul este de persoană în camera dublă și este calculat pentru un grup de minim 12 de persoane. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul circuitului se recalculeaza; in cazul in care turistii inscrisi pe acest program nu sunt deacord de a plati suplimentul, circuitul se anuleaza.
În cazul unui grup mai mic de 12 persoane, se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup între 11 - 10 persoane = 150 euro/ persoana. Mărimea grupului pe acest circuit este limitat la 15 persoane.

Agenția iși rezerva dreptul de a face unele mici schimbări de traseu și cazări, dar care însă nu afectează cu nimic prețul și programul turistic. Nominalizarea exactă a hotelurilor se va face cu 20 zile înainte de plecare.

Data limită pentru ultimele informații privind condițiile de efectuare a excursiei este cu 20 zile înainte de plecare. 

Rezervările și înscrierile se fac în baza unui acont de EUR 1400 

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restriiile determinate de pandemia Covid, in caz de anulare se vor aplica penalizati de 100 % a avansului achitat.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea sejurului, turistul va beneficia de rambursare integrala. 

Agenția SC SOUTH CARPATHIAN TRAVEL CENTER’12 SRL este asigurată la societatea de asigurare și reasigurare OMNIASIG., cu seria I si Nr: 57266, valabila pana in data de 11.02.2024.

 

ACTE NECESARE:
Carte de identitate sau Pasaport valabil minim 6 luni, acordul părinților legalizat la notar pentru persoanele minore și cazier judiciar pentru persoana care îi însoțește.

 

TERMENE DE PLATĂ:
• EUR 1400 din prețul pachetului turistic - la înscriere;
• Diferența din prețul pachetului turistic - cu minim 20 zile inaintea plecarii.

  

CONDIȚII DE ANULARE / PENALIZĂRI:

• 25% daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 61 zile inaintea plecarii;

• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile 30 zile inaintea plecarii;
• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile 9 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 8 zile inaintea plecarii si in caz de no-show.

Alte oferte similare

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car

Curs Valutar BNR

1 EUR 4.9746 RON
1 USD 4.6864 RON
1 GBP 5.7433 RON
1 PLN 1.0726 RON
Ultima actualizare: 29-09-2023 17:41