Circuit în Costa Blanca - Valencia - 5 Octombrie – 12 Octombrie 2023 - 759 € / pers

Oferta nu mai este valabila.

 

 

 

Tariful include:

• bilet de avion (zbor de linie) pe ruta Cluj-Napoca - Valencia și retur cu WizzAir;
• 1 bagaj de cala de maxim 10 Kg și 1 bagaj de mână mic (40*30*20cm);
• 7 nopti cazare in camera dublă la Hotel 3*, situat la 400 m de plajă,
• 7 mic dejun la hotel
• 6 prânzuri la hotel
• 7 cină la hotel cu apă și un pahar de vin
• transfer Aeroport Valencia - hotel și retur;
• 1 excursie in centrul istoric din Valencia cu ghid local autorizat și vorbitor de limba română   
• 1 prânz într-un restaurant tipic din Valencia
• asistentă turistică în destinație în limba română și ghid însoțitor
• taxele de aeroport (se pot modifica)

 

Program:
Ziua 1: Cluj Napoca -> Valencia
Întâlnire cu coordonatorul grupului (tour-leader) pe Aeroportul Cluj Napoca la ora 04:45 pentru formalitățile de îmbarcare.
Zbor: Cluj Napoca (06:55) -> Valencia (09:25) cu WizzAir
Transfer de la aeroport spre Valencia. Incepem vizita de explorare a orașului de la Torres de Serranos (declarat monument de interes artistic și istoric), care, în timpul Evului Mediu și mult timp după, făcea parte din sistemul de forticații al cetății, constituind unul din totalul de 12 puncte ociale de intrare. Continuăm traseul cu vizita uimitoarei Catedrale din Valencia, care merită chiar și atenția celor mai puțin religioși. Aceasta dispune de trei porți de intrare, fiecare find construită într-un stil arhitectural diferit: roman (cel mai vechi), baroc și gotic. Probabil obiectul care atrage aici un număr mare de pelerini este Sfântul Pocal, păstrat într-una dintre capele (e faimosul pocal din care Iisus a băut în timpul Cinei de Taină). Ajungem apoi în Plaza de la Virgen, Piata Mariei o piață publică istorică, localizată în inima vechiului oraș, cunoscută pentru arhitectura sa antică, unde vom avea ocazia să vizităm și Basilica de la Virgen de los Desamparados. Mergem în continuare spre Plaza del Ayuntamyento, care reprezintă principalul punct de plecare pentru vizitatorii care vor să cunoască și să exploreze orașul, un loc în care vechiul se îmbină armonios cu noul, fiind sălașul pentru numeroase clădiri administrative și guvernamentale (Primăria, Ociul Poștal Central și altele), cu un mix eclectic de stiluri arhitecturale spaniole, dar și locul de desfășurare a numeroase evenimente (festivalul Las Fallas).
Dupa masa ne indreptam spre Benidorm / Finestrat la Cala unde ne asteapta cazarea si odihna in Hotel 3* situat la 400m de plaja.
Cină la hotel.

Ziua 2: Benidorm plimbare de bun venit
După micul dejun, pornim de dimineață spre centrul istoric al orașului supra-numit și „Manhattan-ul de la Mediterana”, un oraș care și-a câștigat faima internațională datorită celor două uimitoare plaje urbane, premiate cu steag albastru (Poniente si Levante), considerate a fi cele mai bune de pe coasta spaniolă mediterană, dar și datorită numeroșilor zgârie-nori care se înalță nu departe de linia țărmului. Centrul vechi, cu străduțele sale înguste și casele micuțe, e locul în care vom putea simți putin din atmosfera trecutului acestui oras. Vom vizita apoi și El Mirador, fostul castel pe care s-a dezvoltat actualul Benidorm, care împarte golful în două și care a devenit un adevărat balcon deasupra Mediteranei. Ajungem și la Muzeul Calvari, iar apoi vom avea timp liber pentru a ne bucura de minunata plajă Levante sau poniente. Cazarea, prânzul și cina la hotel.

Ziua 3 – Ziua 7
În aceste 5 zile vă puteti relaxa pe plaja Costa Blanca sau puteți lua parte la excursiile noastre opționale.
Cazarea, micul dejun, prânzul și cina la hotel.

Optional 1 - Excursie la Finestrat (centrul vechi al orasului)
Tur ghidat al centrului istoric, Oprirea în orașul vechi pentru a gusta dulciurile artizanale sau sărate este o excursie esențială care este bună pentru o gustare sau chiar pentru prânz. Dacă experiența este rezervată din timp, putem profita de un atelier cu Juan, maestrul meșter care ne învață cum să preparăm coca gira, ceea ce înseamnă că este întoarsă. Exclusiv la Finestrat, care transportă produse de la munte, fructe de mare și produse de grădină. După această degustare ne-am îndreptat spre descoperirea orașului, indicatoarele din case până la urcarea la Castel este o aventură. Va fi un joc foarte distractiv de 28 de semne în care turiștii noștri vor descoperi istoria acestui oraș magnific și se vor juca cu noi. CASTELUL (The Castle). În cea mai înaltă zonă a orașului se află incinta numită „Castell”, o fortificație din perioada almohadă, care a fost cucerită de Jaime I. Schitul Santísimo Cristo del Remedio. Acest schit este situat în aceeași incintă cu Castelul. TURN. Declarată Bun de Interes Cultural, se află într-o zonă aproape de centru La finalul traseului, turistul nostru va putea vizita muzeul arheologic. Ne-am plimbat, am descoperit magnificul centru istoric cu semnele lui. Dupa-masa timp liber pentru plaja si odihna la piscina sau la mare.
• Experiență sugerata dupa cină ascultând sunetul valurilor mării În golful sălbatic, natural, pe care Finestrat îl are în fața mării, vă puteți bucura de liniște și natură fără stresul plajelor grozave . Noaptea vă recomandăm experiențe mojito pe malul mării, ascultând sunetele magnifice ale valurilor și ale mării. Ce zici de propunerea noastră pentru o zi diferită în Costa Blanca, va vom intampina pentru a te sfătui!!

Optional 2 – Excursie la Villajoyosa
Tur ghidat al orașului vechi, muzeu arheologic posibilitate de a vizita zăcămintele subterane ajungând să degustăm ciocolata într-una din fabricile sale
Declarat complex istorico-artistic, al La Vila. Unde vom găsi zidurile renascentiste și Biserica Cetatea Assumpció, din stilul gotic catalan. Biserica Adormirea Maicii Domnului avea o dublă funcție, pe de o parte, aceea de cetate de apărare a populației împotriva atacurilor piraților musulmani și, pe de altă parte, loc de practică religioasă pentru populație. Aceeași absidă îndeplinește funcția de turn principal al zidului orașului. Vom cunoaște istoria acestui sat de pescari, cunoscut pentru casele sale colorate care mărginesc gura de vărsare a râului Amadorio. Vom ajunge pe promenadă. Vom vizita o fabrica de ciocolata de unde vom descoperi procesul de elaborare a aceleiasi delicatese, reclama, ambalarea si etichetarea pe care o folosesc, de unde extrag cacaoa si chiar o degustare!
Descoperim locul de nastere al unora dintre cei mai buni ciocolatieri din Spania si cea mai mare fabrica de ciocolata din tara. Vom afla mai multe despre cum este produs într-o instalație de ultimă generație. Urmăriți un scurt film despre istoria companiei, vizitați muzeul și încercați niște uimitoare ciocolată!
• Aflați istoria producției de ciocolată la fabrică și la muzeul acesteia
• Vedeți cum se face ciocolata într-o fabrică .

Optional 3 - Excursie la Alicante
Vizita in Alicante va incepe cu un tur panoramic al orasului, dupa care vom vizita castelul Sfanta Barbara, sau Benacantil, situat la o inaltime de 166 m), turul fiind urmat de o plimbare pe Explanada de España, faleza palmierilor decorata cu mozaic si marmura (6.600.000 de piese din trei culori: alb, beige si rosu). Excursia va continua cu visita Muzeului arheologic Marq un muzeu foarte important pentru oras care demonstraza istoria dezvoltarii sale de-a lungul mileniilor cu posibilitatea de a vedea obiecte preistorice. In drum v-om intalnii Basílica de Santa María, la Explanada de España, Centrul Labradores 15, Concatedrala de San Nicolás, Museul de Aguas de Alicante y Pozos de Garrigós dar v-om descoperii si un Alicante diferit cu traditii locale.

Optional 4 - mini croaziera cu barca din portul de la Benidorm la Insula (excursie de 2 ore)
Insula Benidorm are un interes ecologic ridicat și este un mica insulita a cărui înălțime maximă este de 73 de metri deasupra nivelului mării, unde se ridică farul care îi ajută pe marinari să vadă insula. Bucurați-vă de priveliști, puteți vedea până la Peñón de Ifach, în Calpe. Bărcile fac o călătorie între 15 și 20 de minute și este perfectă pentru a vă bucura de un peisaj minunat asupra întregului golf al Benidormului, precum și a celei din Villajoyosa sau Altea de pe punte. În plus, există bărci care oferă viziune subacvatică gratuit, astfel încât să puteți vedea fundul mării în timp ce vă deplasați pe insulă. Fundul subacvatic este foarte râvnit de scafandri deoarece apele sunt limpezi și curate și au o bogăție mare de pești. În jurul insulei găsim celebrele zone ale La Llosa, Los Arcos, Punta Garbí, Embarcadero și North Face. În funcție de nivelul fiecărei persoane, se recomandă una sau alta. De asemenea, puteți face snorkel în zonele de baie autorizate din insulă sau pur și simplu faceți o baie și bucurați-vă de covorașele de pe mare. Zona insulei este un parc natural protejat, așa că bucurați-vă de snorkeling și scufundări, dar aveți grijă de mediu
Pe insula Benidorm găsim un singur restaurant, cu bauturi racoritoare. De la restaurant există vederi incredibile, dar, dacă preferați, puteți lua și un picnic și savurați delicatesele dvs. în fața mării

Optional 5 - Excursie in Altea
îndreptându-ne încet spre Altea, care, deși e localizată la doar 11 km depărtare, e cu totul diferită, esta mágica. Aici, partea veche a orașului se află chiar pe vârful dealului, urcușul fiind mai difícil folosim mijlocul de transport, dar priveliștea de sus fiind spectaculară. Case albe cu mii de flori, albastrul marin infinit care este surprins cu privirea din fiecare colt, strazi de piatra cu parfum medieval si boemic, terase, posturi artezanale, butiquri chic. Toate acestea sunt ideale pentru a intra intr-o alta lume de relax si desconectare.
Tarif pe persoana 60 €

Opțional 6 - Excursie nocturna cabaret Benidorm Palas
Nu putem incheia acest minunat voaiaj fara un spectacol unic in Europa si atat de reprezentativ pentru spanioli cu muzica flamenca si un cocteil inclus.

Ziua 8:
Dimineața, in jurul orei 06:00, plecăm inspre Aeroportul Valencia, unde în jurul orei 08:00 vom începe demersurile de îmbarcare.
Zbor: Valencia (10:10) -> Cluj Napoca (14:25) cu WizzAir


Tariful nu include:
• catering (se poate comanda si achita in timpul zborului);
• excursii optionale;
• asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno*.


Opționale:
• Excursie la Finestrat - centru vechi al orasului = EUR 60 / persoană (include transport și ghid)
• Excursie la Villajoyosa = EUR 60 / persoană (include transport și ghid)
• Excursie la Alicante = EUR 70 / persoană (include transport și ghid)
• Croaziera de 2 ore cu barca din portul de la Benidorm la Insula = EUR 20 / persoană
• Excursie in Altea = EUR 60 / persoană (include transport și ghid)
• Excursie nocturna cabaret Benidorm Palas = EUR 45 / persoană (include transport, o consumatie și spectacol de cabaret)
• Asigurare Storno + calatorie (de la RON 310 / persoană)
• Asigurare calatorie (de la RON 85 / persoană)
• Transfer Sibiu -> Alba Iulia -> Aeroport Cluj Napoca sau retur: EUR 20 / persoană / sens

• Supliment cameră single: EUR 175 / persoană


*IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

CONDITII DE REZERVARE:


Prețul este calculat pentru un grup de minim 15 de persoane platitoare. În cazul neconstituirii grupului minim, prețul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza. 

În cazul unui grup mai mic de 15 persoane, se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup între 10 - 14 persoane = 35 euro/ persoana; pentru un grup între 7 - 9 persoane = 70 euro/persoana.

Pretul pentru excursiile optionale este calculat pentru un grup de minim 10 persoane platitoare.

Agenția iși rezerva dreptul de a face unele mici schimbări de traseu și cazări, dar care însă nu afectează cu nimic prețul și programul turistic. Nominalizarea exactă a hotelurilor se va face cu 20 zile înainte de plecare.

Data limită pentru ultimele informații privind condițiile de efectuare a excursiei este cu 20 zile înainte de plecare.

Rezervările și înscrierile se fac în baza unui acont de 280 euro/persoana.

Se poate opta si pentru o camera tripla, pretul excursiei ramanand acelasi pentru fiecare participant.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restriiile determinate de pandemia Covid, in caz de anulare se vor aplica penalizati de 100 % a avansului achitat.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea sejurului, turistul va beneficia de rambursare integrala.

Agenția SC SOUTH CARPATHIAN TRAVEL CENTER’12 SRL este asigurată la societatea de asigurare și reasigurare OMNIASIG., cu seria I si Nr: 57266, valabila pana in data de 11.02.2024.
ACTE NECESARE:
Carte de identitate sau Pasaport valabil minim 6 luni, acordul părinților legalizat la notar pentru persoanele minore și cazier judiciar pentru persoana care îi însoțește.


TERMENE DE PLATĂ:
• EUR 280 din prețul pachetului turistic - la înscriere;
• Diferența din prețul pachetului turistic - cu minim 20 zile inaintea plecarii.

 

CONDIȚII DE ANULARE / PENALIZĂRI:
• 25% daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 30 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile 15 zile inaintea plecarii;
• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile 8 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii si in caz de no-show.

Alte oferte similare

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car

Curs Valutar BNR

1 EUR 4.9772 RON
1 USD 4.6060 RON
1 GBP 5.8891 RON
1 PLN 1.1464 RON
Ultima actualizare: 13-06-2024 17:11