Targul de Craciun din Viena si Budapesta - 4 nopti/ 5 zile - 330 EURO - 29.11 – 03.12.2023

Oferta nu mai este valabila.

 Targul de Craciun din Viena si Budapesta

- 4 nopti/ 5 zile -

330 EURO/ persoana

29.11 – 03.12.2023

Traseu: Romania – Budapesta – Viena si retur

Grupa A = orase de imbarcare (incluse in program):  Medias, Sighisoara, Brasov, Sibiu, Fagaras, Alba Iulia, Hunedoara, Deva, Timisoara si Arad
Grupa B = orase de imbarcare (cu supliment):
Targu Mures,  Covasna, Sf. Gheorghe, Cluj Napoca, Ramnicu Valcea, Pitesti, Ploiesti si Bucuresti

Servicii asigurate :
- 4 nopți cazare cu mic dejun la Hotel 3* (camere cu 2 și 3 paturi) dupa cum urmeaza:
* 1 noapte zona Mosonmagyarovar
* 2 nopți zona Viena
* 1 noapte zona Budapesta
- transport autocar clasificat standard internațional
- ghid însoțitor

- toate taxele de drum

- transport la zonele de shopping de la Pandorf sau la complexul comercial SCS

Se oferă 10 % reducere pentru înscrieri până în 31.10.2023

Servicii optionale, neincluse:
Supliment imbarcare/debarcare oras din grupa B = EUR 40,00 / persoana
Intrarile la obiectivele turistice;
Asigurarea STORNO
Asigurarea medicala de calatorie (obligatorie daca nu detineti cardul de sanatate)
Supliment camera single = EUR 100,00 / persoana

Croaziera pe Dunare in Budapesta: EUR 45,00 / persoana 


Târgul de Crăciun din Viena are loc in fiecare weekend începând cu a doua jumătate a lunii Noiembrie până în 25 Decembrie. Aici veți găsi cu siguranța un cadou special pentru familie sau prieteni. Piața de crăciun din Viena este probabil una dintre cele mai cunoscute piețe de Crăciun din lume. Ornamente, figurine jucării, turta dulce și tot felul de obiecte de artizanat sunt vândute în fața Primăriei și în curtea Palatului Schonbrunn. Aroma vinului fiert, mere coapte și castane prăjite vă vor trezi cu siguranță amintiri frumoase din perioada copilariei.

PROGRAM
ZIUA 1: - plecare din România; deplasare spre Ungaria, cazare zona Mosonmagyarovar;
ZIUA 2: - mic dejun; deplasare spre Viena cu un scurt popas de 2 ore la magazinele de la Parndorf. In continuare vom vizita Palatul Schonbrunn, Muzeul trasurilor, participare la Targul de Craciun, cazare in zona Viena;
ZIUA 3: - mic dejun; vizita Ringul, Palatul si parcul Hofburg, statuia lui Mozart si Domul. Participare la piata de Craciun din zona, cazare in zona Viena.
ZIUA 4: - mic dejun; deplasare spre Budapesta, unde vom vizita Cetatea, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Mathias si participare la Targul de Craciun; cazare hotel.
ZIUA 5: - mic dejun; deplasare spre Romania. Optional, daca tot grupul doreste, Croaziera pe Dunare (1 , 5 ore) cu masa festiva 10 feluri de mancare, 1 pahar de sampanie, 1 sticla de vin la 4 persoane, muzica ambientala si ghid in limba romana (45 euro/ pers)

 

 - Pretul este calculat pentru un grup de minm 35 de persoane. In cazul unui grup mai mic de 35 de persoane se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup intre 25-29 persoane = 30 €/pers; iar pentru un grup intre 30-34 persoane = 15 €/pers
Agentia isi rezerva dreptul de a anua programul daca nu se vor inscrie minim 25 de persoane pana nu mai tarziu de 15 zile calendaristice inainte de inceperea programului

- La solicitarea unui grup organizat, programul turistic se poate reprograma si adapta in functie de serviciile solicitate de catre liderul de grup.
- Agentia isi rezerva dreptul de a face mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic.
- Repartizarea locurilor in autocar se efectueaza in functia ordinea de inscrierea la acest program incepand cu bancheta numarul 4. Pentru banchetele 1, 2 si 3 se va percepe un supliment de 10% din valoarea excursiei (in limita locurilor disponibile). Pentru loc pe ultima bancheta din autocar se ofera o reducere de 5% din valoarea excursiei (in limita locurilor disponibile).
- Nominalizarea exacta a hotelurilor se va face cu 10 zile inainte de plecare.
- Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.
- Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui acont de minim 30 %.
- Agentia de turism recomanda incheierea asigurarii STORNO, care prevede restituirea banilor cand nu se mai poate participa la excursie (conform conditiilor impuse de firma de asigurari), precum si incheierea asigurarii de sanatate.
- Nerealizarea programului din vina unor turisti nu implica raspunderea agentiei. Ex.: nerespectarea orelor de desfasurare a programului anuntate de ghid, fumatul in autocar, atitudine necivilizata, jignitoare la adresa personalului de bord, etc.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective.
- Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia.
- Agentia de turism organizatoare (turoperatoare) isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (efectuandu-l in integralitatea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant, etc.), oferind servicii similare.

 

Alte oferte similare

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car

Curs Valutar BNR

1 EUR 4.9725 RON
1 USD 4.5419 RON
1 GBP 5.7376 RON
1 PLN 1.1431 RON
Ultima actualizare: 28-11-2023 16:04