Targul de Craciun din Viena si Budapesta - 4 nopti/ 5 zile - 275 EURO - 30.11 – 04.12.2022

 Targul de Craciun din Viena si Budapesta

- 4 nopti/ 5 zile -

275 EURO/ persoana

30.11 – 04.12.2022

Traseu: Romania – Budapesta – Viena si retur

Grupa A = orase de imbarcare (incluse in program): Medias, Brasov, Sibiu, Fagaras, Hunedoara, Deva, Timisoara si Arad
Grupa B = orase de imbarcare (cu supliment):
Targu Mures, Sighisoara, Ramnicu Valcea, Pitesti, Ploiesti si Bucuresti

Servicii asigurate :
- 4 nopți cazare cu mic dejun la Hotel 3* (camere cu 2 și 3 paturi) dupa cum urmeaza:
* 1 noapte zona Mosonmagyarovar
* 2 nopți zona Viena
* 1 noapte zona Budapesta
- transport autocar clasificat standard internațional
- ghid însoțitor

- toate taxele de drum

- transport la zonele de shopping de la Pandorf sau la complexul comercial SCS


Servicii optionale, neincluse:
Supliment imbarcare/debarcare oras din grupa B = EUR 40,00 / persoana
Intrarile la obiectivele turistice;
Asigurarea STORNO
Asigurarea medicala de calatorie (obligatorie daca nu detineti cardul de sanatate)
Supliment camera single = EUR 80,00 / persoana

Croaziera pe Dunare in Budapesta: EUR 45,00 / persoana 


Târgul de Crăciun din Viena are loc in fiecare weekend începând cu a doua jumătate a lunii Noiembrie până în 25 Decembrie. Aici veți găsi cu siguranța un cadou special pentru familie sau prieteni. Piața de crăciun din Viena este probabil una dintre cele mai cunoscute piețe de Crăciun din lume. Ornamente, figurine jucării, turta dulce și tot felul de obiecte de artizanat sunt vândute în fața Primăriei și în curtea Palatului Schonbrunn. Aroma vinului fiert, mere coapte și castane prăjite vă vor trezi cu siguranță amintiri frumoase din perioada copilariei.

PROGRAM
ZIUA 1: - plecare din România; deplasare spre Ungaria, cazare zona Mosonmagyarovar;
ZIUA 2: - mic dejun; deplasare spre Viena cu un scurt popas de 2 ore la magazinele de la Parndorf. In continuare vom vizita Palatul Schonbrunn, Muzeul trasurilor, participare la Targul de Craciun, cazare in zona Viena;
ZIUA 3: - mic dejun; vizita Ringul, Palatul si parcul Hofburg, statuia lui Mozart si Domul. Participare la piata de Craciun din zona, cazare in zona Viena.
ZIUA 4: - mic dejun; deplasare spre Budapesta, unde vom vizita Cetatea, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Mathias si participare la Targul de Craciun; cazare hotel.
ZIUA 5: - mic dejun; deplasare spre Romania. Optional, daca tot grupul doreste, Croaziera pe Dunare (1 , 5 ore) cu masa festiva 10 feluri de mancare, 1 pahar de sampanie, 1 sticla de vin la 4 persoane, muzica ambientala si ghid in limba romana (45 euro/ pers)

 

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel.

Prețul este calculat pentru un grup de minim 35 de persoane platitoare. În cazul neconstituirii grupului minim, prețul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza.

Agenția iși rezerva dreptul de a face unele mici schimbări de traseu și cazări, dar care însă nu afectează cu nimic prețul și programul turistic. Nominalizarea exactă a hotelurilor se va face cu 10 zile înainte de plecare.

Data limită pentru ultimele informații privind condițiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile înainte de plecare. Rezervările și înscrierile se fac în baza unui acont de 30%.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restriiile determinate de pandemia Covid, in caz de anulare se vor aplica penalizati de 100 % a avansului achitat.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea sejurului, turistul va beneficia de un voucher - anexa la contract, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Carpathian Travel Center. Turistul nu poate primi in bani contravaloarea voucherului.

Agenția SC SOUTH CARPATHIAN TRAVEL CENTER’12 SRL este asigurată la societatea de asigurare și reasigurare CITY INSURANCE S.A., cu seria BN si Nr:56475, valabila pana in data de 11.02.2023.

ACTE NECESARE: 

Buletin tip card sau pasaport valabil minim 6 luni, acordul părinților legalizat la notar pentru persoanele minore și cazier judiciar pentru persoana care îi însoțește.

 

Alte oferte similare

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car

Curs Valutar BNR

1 EUR 4.9192 RON
1 USD 4.6852 RON
1 GBP 5.6962 RON
1 PLN 1.0497 RON
Ultima actualizare: 08-12-2022 15:19