SEJUR THASSOS - 490 €/persoana (transport autocar, 8 nopti cazare cu mic dejun) 09.09 - 17.09. 2024

SEJUR THASSOS
490 €/persoana
(transport autocar, 8 nopti cazare cu mic dejun)
09.09 - 17.09. 2024

Traseu: Sibiu – Bucuresti – Sofia – Kavala – Thassos – Kavala – Sofia – Bucuresti - Sibiu

Program:
Ziua 1: deplasare spre Bulgaria pentru o noapte de cazare in zona Sofia;
Ziua 2-8: mic dejun; deplasare spre Grecia pentru 7 nopti cazare cu mic dejun in statiunea Golden Beach din insula Thassos.
Ziua 9 : mic dejun, deplasare spre Romania.

 

Thassos este cea mai nordica insula din Marea Egee si este inconjurata de 93 de km de litoral.Denumita si ’’ Insula de smarald’’ este un loc de o frumusete rara, cu o istorie fascinanta.
Capitala insulei este Limenas sau Thassos. Inca din antichitate, Limenas a fost cel mai important oras al insulei. Limenas este centrul administrativ si comercial al insulei Thassos.
Insula Thassos are plaje frumoase pe toata intinderea tarmului. Unele dintre ele sunt organizate si aglomerate, in timp ce altele sunt destul de linistite. Toate plajele sunt deosebit de frumoase, cu apa limpede si nisipul fin.

Tariful include:
- 1 noapte cazare cu mic dejun in zona Sofia, 7 nopti cazare cu mic dejun in statiunea Golden Beach la Hotel 3*
- transport autocar clasificat standard international
- insotitor de grup
- taxa ferry

Orase cu imbarcare gratuita: Hunedoara, Deva, Orastie, Targu Mures, Medias, Sighisoara, Sibiu, Sebes, Alba Iulia, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Bucuresti, Ramnicu Valcea, Sfantu Gheorghe si Covasna

Optionale:
- Deplasare pe Coasta de Vest a insulei, cu doua popasuri in doua dintre cele mai frumoase statiuni ale insulei pentru plaja si baie ( 25 €/pers – transport + parcare)
- Croaziera Athos ( 35 €/pers – transport + parcare + croaziera) – minim 30 persoane

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice, unele activitati sau servicii cu plata pe perioada sederii la hotel (ex: minibar),plata mijloacelor de transport in comun (daca este necesar), asigurarea medicala si storno, taxele de oras/city tax care se vor achita la hotel in ziua sosirii, serviciile de ghizi locali (daca sunt solicitate de grup), mesele (care nu sunt mentionate in program).

Orase cu imbarcare contra cost (50 €/pers): Cluj Napoca, Odorheiu Secuiesc, Bacau, Targu Secuiesc, Slobozia, Urziceni, Buzau, Tulcea si Constanta.

 

Note si conditii generale de calatorie:
- Pretul este calculat pentru un grup de minm 40 de persoane. In cazul unui grup mai mic de 30 de persoane se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup intre 25-34 persoane = 30 €/pers; iar pentru un grup intre 35-39 persoane = 15 €/pers
- Agentia isi rezerva dreptul de a anua programul daca nu se vor inscrie minim 25 de persoane pana nu mai tarziu de 15 zile calendaristice inainte de inceperea programului
- Tarifele afisate în program pentru intrările la obiectivele turistice, pot suferi modificari.
- La solicitarea unui grup organizat, programul turistic se poate reprograma si adapta in functie de serviciile solicitate de catre liderul de grup.
- Agentia isi rezerva dreptul de a face mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic.
- Repartizarea locurilor in autocar se efectueaza in functia ordinea de inscrierea la acest program incepand cu bancheta numarul 4. Pentru banchetele 1, 2 si 3 se va percepe un supliment de 10% din valoarea excursiei (in limita locurilor disponibile). Pentru loc pe ultima bancheta din autocar se ofera o reducere de 5% din valoarea excursiei (in limita locurilor disponibile).
- Nominalizarea exacta a hotelurilor se va face cu 10 zile inainte de plecare.
- Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.
- Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui acont de minim 30 %.
- Agentia de turism recomanda incheierea asigurarii STORNO, care prevede restituirea banilor cand nu se mai poate participa la excursie (conform conditiilor impuse de firma de asigurari), precum si incheierea asigurarii de sanatate.
- Nerealizarea programului din vina unor turisti nu implica raspunderea agentiei. Ex.: nerespectarea orelor de desfasurare a programului anuntate de ghid, fumatul in autocar, atitudine necivilizata, jignitoare la adresa personalului de bord, etc.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective.
- Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia.
- Agentia de turism organizatoare (turoperatoare) isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (efectuandu-l in integralitatea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant, etc.), oferind servicii similare. 

Alte oferte similare

Contacteaza-ne!

0269-211344


Excursii locale Ski Austria Rent a car

Curs Valutar BNR

1 EUR 4.9772 RON
1 USD 4.6060 RON
1 GBP 5.8891 RON
1 PLN 1.1464 RON
Ultima actualizare: 13-06-2024 16:29